Update foto’s | UltimAir Hijs Hokij verliest eerste Halve Finale BeNe League Playoffs

Eindstand : UltimAir Hijs Hokij – Unis Flyers Heerenveen : 1 – 2

De Hagenaars zijn er vrijdagavond niet in geslaagd om in de eigen Uithof de eerste halve finale van Unis Flyers Heerenveen te winnen. De thuisploeg kreeg vooral in de tweede periode veel kansen, maar kon ze helaas niet verzilveren. Een (dure) straf in het laatste deel van de wedstrijd zorgde uiteindelijk voor het winnende powerplay doelpunt van de bezoekers. Dat houdt in dat komende zondag (12 maart) de Hagenaars moeten winnen om er nog een allesbeslissende derde wedstrijd uit te slepen die dan op 14 maart in de Uithof wordt afgewerkt. 

Doelpunten UltimAir Hijs Hokij:

28′ Björn Willemse (1 – 1)

Bijzonderheden:

Bij de thuisploeg ontbraken Alan van Bentem, Jurryt Smid, Bjorn Borgman, Ernesto Klem, Donny van Musscher en Bartek Bison.

Redactie:  Rob Blankenstein
Foto’s:  Robert Bos