Hdm dames onderuit tegen HGC dames. Klein Zwitserland dames wint wéér

Vorige week leed Hdm dames al een verrassende nederlaag tegen Klein Zwitserland. Zondag bleek ook HGC te sterk: 1-2. Bij rust keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. In het tweede bedrijf werd er wel gescoord, maar dat was niet genoeg voor de overwinning of een punt: 1-2.

Hdm staat nu achtste. HGC staat vijfde, met vier punten voorsprong op Hdm. Klein Zwitserland lijkt de smaak te pakken te hebben. Er werd zondag voor de tweede maal op rij gewonnen, ditmaal van Bloemendaal: 1-2. Klein Zwitserland staat nog wel stijf onderaan. Maar als deze lijn doorgezet kan worden, wie weet wat er dan nog mogelijk is.

Klein Zwitserland speelt komende woensdag, 15 maart, een inhaalduel uit tegen Amsterdam. Aanvang 20.30 uur. Zaterdag 18 maart komt Klein Zwitserland weer in actie, dan thuis tegen Pinoke. Hdm speelt ook op zaterdag, uit bij Amsterdam. HGC komt een dag later in actie, thuis tegen Bloemendaal.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto’s: Nic van Buttingha Wichers