Jubileumprogramma HVV (140 jaar) en HCC (145 jaar) bekend

Programma voor het jubileum 2023 is bekend!

Allereerst willen wij alle leden en vrienden van de vereniging een gelukkig nieuwjaar wensen! Bij de nieuwjaarsreceptie heeft de jubileumcommissie het programma bekend gemaakt aan alle aanwezigen. Via deze weg zullen we ook een kleine toelichting geven op de voorgenomen activiteiten.

PubQuizVrijdag 14 April
 Openingsfeest   Zaterdag 13 Mei
 Podcast   Vrijdag 19 Mei
 Internationale jeugdtour   Pasen/ Hemelvaart/ Pinksteren
 De Diepput T10   9 & 30 juni, 14 juli en 11 augustus
 Clubdag! Zaterdag 24 juni
Beachcricket   (25) Augustus, Barbarossa X Westwood
Heerendiner   September 2023
Slotfeest   Diës 2023

PubQuiz:

Onder leiding van Quizmaster Karel Kuiperi en Tommie Steens zullen 30 teams van 4-6 personen strijden om de Diepput Kennis beker. De avond staat vol met quizvragen, eten, drinken en muziek.

Openingsfeest:

In de ochtend een uitgebreid jeugdprogramma. HVV 1 speelt thuis tegen Valken’68 en HCC begint 10:00 thuis tegen ???. Verschillende vormen van entertainment starten na de wedstrijden (eten, drinken en muziek). Tevens wordt de hoofdsponsor geloot. 

Podcast:

Gedurende het gehele jubileum verschijnen er diverse HVV/HCC podcasts. Gepresenteerd door Karel Kuiperi kunnen verschillende (oud) (topsport) HVV/HCC’ers hun verhaal doen. Vrijdag 19 mei is tegen het einde van het (professionele) voetbalseizoen.  Genoeg gespreksstof voor een nader te bepalen professionele podcastserie om in ons clubhuis een aflevering op te nemen. Vanuit de commissie verzorgen wij dat er aansprekende gasten aanwezig zijn. Het publiek drinkt een biertje rondom de opname tafel.

Internationale jeugdtour:

Niet-selectie teams (O19 t/m O13) gaan gezamenlijk naar een toernooi in het buitenland. Belangrijkste voorwaarde is dat de wedstrijden op één terrein zijn. Op deze manier zal het clubgevoel versterkt worden en de teams kunnen naar elkaar kijken en elkaar aanmoedigen. Een A’tje staat gedurende zijn vrije tijd de spelers van de D aan te moedigen en andersom.

T10:

Zeer korte spelvorm voor HCC’ers. Mix van Zami, jeugd, voetballers tot HCC 1. Gezelligheid en vermaak staat op de eerste plaats , cricket op plaats twee. Vermaak mede door muziek, decoratie, eten en drinken. 

Clubdag:

Dit moet DE verenigingsdag worden van het jaar worden! De Diepput zier er feestelijk uit (festivalsfeer). Cricketsenioren zijn vrij (hopelijk kunnen ze op zondag spelen) en het voetbalseizoen zit erop. De dag is voor IEDEREEN! ZMC, voetbal/cricket jeugd, voetbal/cricket senioren, vrijwilligers, businessclub, diverse commissies (vergaderingen), reünisten en de buurt. Er vinden diverse jeugdtoernooien plaats, lunches, borrel, huldigingen, (silent) disco, zweefmolen, suikerspin, cocktails, oesters, wijnbar, BBQ en optredens. Deze dag is voor ons heel belangrijk, dus slecht weer mag geen roet in het eten gooien. Daarom is er nagedacht over een regenplan. Een aanzienlijk deel van veld 1 wordt voorzien van een grote (festival) tent. Wij rekenen op 1000 mensen.

Beachcricket:

Gezamenlijk lunchen, cricketen, muziek luisteren en een biertje drinken aan het Scheveningse strand. Avondeten en het avondprogramma bij Barbarossa X Westwood is een onderdeel van het programma. Vanwege de zanderige omstandigheden zijn de kwalitatieve verschillen minimaal, wat de deur wagenwijd open zetten naar de voetballers om gezellig aan te sluiten!

Slotfeest:

Afsluiting van het jubileum en bekendmaking van de winnaar van de Rode Draad.