ZVV Den Haag heren 1 boekt eerste zege van het seizoen

Foto Ferry Biemans

We hebben 11 wedstrijden ! moeten wachten maar de eerste overwinning is een feit. Coach Gerald Baars kon eindelijk gebruik maken van wat sterkhouders van afgelopen seizoen. Groene Ster kwam naar Den Haag om even de punten op te halen. Nou dat hebben ze geweten.

ZVV Den Haag gaf vanaf minuut 1 vol druk op de Zeeuwse tegenstander en liet niet meer los. Groene Ster wist niet wat hen overkwam en stond binnen 10 minuten met 3-0 achter door doelpunten van Mo el Osrouti ,Mo Ouarraki en Hamza Boukhari. Groene Ster bracht de stand terug op 3-1 maar Mo Ouarraki bracht met zijn 2e doelpunt de stand op 4-1.

Hamza Boukhari bracht de 5-1 ruststand op het boord. In de rust zal het wel gedonderd hebben bij Groene Ster want ze begonnen furieus aan de 2e helft en scoorde snel de 5-2. Mo Osrouti zette de Zeeuwen weer op hun plaats met een schitterende 6-2 gevolgd door een snelle 7-2 van Hamza.

Groene Ster kon tot 7-4 terugkomen omdat ZVV grossierde in kansen missen om de wedstrijd definitief op slot te gooien. De gasten probeerden toch met een meevoetballende keeper aansluiting te kunnen bewerkstelligen maar kregen direct de deksel op de neus  met doelpunten van Hamza en Mo Ouarraki 9-4.

De wedstrijd was nu wel beslist en met de 10-5 van Shwendel Cijntje en 11-5 van Mo Osrouti werd de wedstrijd afgesloten. Het aanwezige publiek heeft kunnen genieten van schitterende hoogstandjes en doelpunten maar ook van de teamspirit die afgelopen vrijdag werd getoond.

Aankomende week wordt het programma voor de 2e helft van het seizoen bekend gemaakt.