Niels van der Steuijt versterkt Technische Staf Selectie KV Die Haghe

Niels van der Steuijt zal met ingang van volgend seizoen (2023-2024) het technisch team van Die Haghe gaan versterken. “Met deze aanwinst is de technische staf voor de selectie volgend seizoen rond”, maakt de TC Topsport van de ambitieuze Haagse korfbalvereniging tevreden bekend. 

De afgelopen jaren heeft de Die Haghe selectie qua niveau en resultaten een snelle ontwikkeling naar boven ingezet. Doel is om deze groei door te zetten. Daarom is er op begeleidingsvlak behoefte aan (nog) meer aandacht en inzicht. Met Niels kan de technische staf hier optimaal invulling aan geven en komt er extra focus op de ontwikkeling van de individuele selectiespelers en het team.  

Niels van der Steuijt is sterk in het opleiden van jong talent. Hij werd meermaals landskampioen als trainer van Fortuna/ Delta Logistiek A1. Daarna was hij trainer/coach van Hoofdklasser Avanti 1. Inmiddels traint Niels al bijna twee jaar Die Haghe A1, die hij op het veld naar de hoofdklasse wist te leiden. Vanaf volgend seizoen wordt Niels samen met Tim Abbenhuis verantwoordelijk voor Die Haghe 1.  


Michel Korporaal en Erik Snaphaan zullen volgend seizoen opnieuw Die Haghe 2 begeleiden. Deze stabiliteit zorgt ervoor dat de selectie zich in volle breedte verder kan ontwikkelen en door kan groeien.