Beloften ADO Den Haag vrouwen wint uit bij Feyenoord

Zonder echt goed te spelen wint het Beloften team van HTC Bianca Koppers & ATC Annemein van Seijst van het opportunistische Belofteteam uit Rotterdam Zuid dat in haar linksbuiten (34) haar gevaarlijkste speelster had met veel dreiging naar voren.

Bij Feyenoord stond ook een oude bekende op doel, Jasmijn de Groot, die niet kon voorkomen dat ADO tweemaal kom scoren. Via een voorzet van Jill van den Ende kon spits Wendy Balfoort met het hoofd scoren, 1-0 en na rust een mooi genomen corner door Iris Remmers, de bal kwam voor de voeten van de mee opgekomen invalster Lynn Verhoef en die schoot de bal tegen de touwen, 2-0. Mooi moment voor de jonge Rotterdamse in Haagse dienst! Isa Grimmius keepte wederom een prima partij!

Na afloop toonde Bianca Koppers zich een tevreden coach en complimenteerde haar ploeg voor het goede spel en eindresultaat!

Wedstrijdkarakteristieken

Feyenoord vs Beloften ADO Den Haag Vrouwen

Eindstand 0-2 (ruststand 0-1)

Redactie: Ulis van Maanen