UltimAir Hijs Hokij klopt Belgen van Mechelen in overtime

De ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij hebben vrijdagavond in schaatscentrum De Uihof voor 1.600 toeschouwers het Belgische Mechelen Golden Sharks in overtime met 3 – 2 verslagen.  De ploeg van coach Chris Eimers kwam nog wel op een 1 – 0 voorsprong maar ondanks dat het meer kansen kreeg kwam het wel op een 1 – 2 achterstand. In de laatste periode moesten alle zielen worden bijgezet door de Hagenaars.  Jeffrey Melissant wist de gelijkmaker te scoren en Niddery maakte na 18 seconden de winnende in overtime !  

Doelpunten thuisploeg

15′ Chad Niddery (1 – 0 Powerplay)

54′ Jeffry Melissant (2 – 2)

61’Chad Niddery (3 – 2)

Bijzonderheden

Bij de thuisploeg ontbraken deze avond Jay Huisman, Ernesto Klem en Bartek Bison.

Eerstvolgende wedstrijd

Zaterdag 26 november gaat de Haagse ploeg in schaatscentrum Thialf op bezoek bij UNIS Flyers Heerenveen.   

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos