Oppermachtig spelend ZVV Den Haag vrouwen speelt hekkensluiter Mazzel Stars van de mat

Inval coaches Stef Valk & Jeffrey Brand na afloop uiterst tevreden over het resultaat: ”Goede overwinning. Tweede helft iets minder dan de eerste helft”. Hoofdtrainer/coach René Havermans was afwezig. ZVV Den Haag vrouwen won met 8-0 van Mazzel Stars.

IJzersterk futsal performance van de Haagse Brigade met Celine Lindhoudt (GK), Priscilla Mesker (rentree), Ramona van der Harst (1x), Romy Scherpenzeel (2x trefzeker), Sylvana Den Boer (1x) Larissa Boerenstam, Kayanat Bokhari, Samantha Chin A Sang (1x), Samia Kaaouane (1x), Priscilla de Vos (1x CAP), Sabrina Pufflijk (rentree) 1x e.d. Mazzel Stars. Uitblinksters: Ramona van der Harst, Priscilla de Vos, Celine Lindhoudt en Romy Scherpenzeel.

Britt Kettenburg en Amal Balhadj kwamen niet in actie. Afwezig: Esmeralda van den Heerik, Rochella Becker en HTC René Havermans.

ZVV Den Haag staat vierde.