HTTV-070 stelt met overmacht promotie veilig

Het eerste team van HTTV-070 heeft ,door de laatste wedstrijd met 9-1 van Huizen uit Utrecht te winnen , promotie naar de 2e divisie en het kampioenschap binnengehaald. De Hagenaars waren op alle fronten beter dan hun tegenstanders die door dit resultaat degradeerden naar de hoofdklasse, Sjoerd Vaders en Charlie Vierling bleven ongeslagen, terwijl Pepijn van der Hoeven met 13-15 in de beslissende 5e game de partij aan de tegenstander moest laten. Het jonge team van HTTV-070 heeft vooral een ijzersterke twee helft laten zien waarbij alle tegenstanders werden verslagen. De tweede divisie zal een hele kluif worden, maar aan het talent van dit team zal dat zeker niet liggen. Door de promotie zijn zij het hoogst spelende team in de Haagse regio. (vierde man vandaag, maar wel op de foto is Pieter Rijnders.)

Redactie en foto: Ruud van de Graaf