HTTV-070 houdt met minimale winst concurrentie op afstand

In hun voor tafeltennisbegrippen gezellig drukke thuiszaal aan de Zuidlarenstraat heeft het eerste team van HTTV-070 met een krappe 6-4 overwinning op concurrent SCYLLA 2 uit Leiden een voorschot genomen op het kampioenschap. In een bij vlagen enerverende wedstrijd wisten Sjoerd Vaders , Charlie Vierling en Pieter Rijnders de voor hun laatste kans vechtende bezoekers van zich af te houden.

Vooral de laatste partij tussen Charlie en Bram van Kuyck was een thriller die de eerstgenoemde met 12-10 in de beslissende 5e game naar zich toe wist te trekken. Ook wisten de Hagenaars zoals zo vaak het dubbel te winnen, een sterk wapen van HTTV-070. Zaterdag a.s. vormt Huizen uit Utrecht de laatste hindernis op weg naar promotie naar de tweede divisie. Een goede gelegenheid om vanaf 15.00 de heren te komen aanmoedigen.

Redactie en foto: Ruud van de Graaf