UltimAir Hijs Hokij wint in Heerenveen ook tweede wedstrijd van het weekend

De ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij hebben ook de tweede wedstrijd van het weekend winnend afgesloten. Na de 4 – 1 winst vrijdagavond in De Uithof tegen het Belgische Herentals versloegen de mannen van coach Chris Eimers zaterdagavond in Thialf Unis Flyers Heerenveen met 2 – 3. De doelpunten werden gescoord door Ronald Wurm (Powerplay), Bartek Bison (Powerplay) en Donovan de Zwart. Na een spannende wedstrijd waarin de bezoekers de meeste kansen wisten te creëren lukte het niet om echt uit te lopen desondanks gingen de drie punten toch mee de bus in naar de Hofstad.

Bijzonderheden

Bij de Hagenaars ontbraken in Heerenveen Jay Huisman, Ernesto Klem, Ritchie van Hulten en Bjőrn Willemse. Komende vrijdagavond (4 november, aanvang: 20.00 uur) komt het Limburgse Snackpoint Eaters op bezoek in De Uithof. 

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos