UltimAir Hijs Hokij boekt overtuigende zege op Herentals

De ijshockeyers van het Haagse UltimAir Hijs Hokij hebben vrijdagavond in schaatscentrum De Uithof een overtuigende 4 – 1 overwinning geboekt op het Belgische Herentals. De doelpunten van de Hagenaars kwamen op naam van Alan van Bentem, Justin Evers en tweemaal van de stick van Joey Oosterveld. 

Bijzonderheden

Bij de thuisploeg ontbraken Jay Huisman, Ritchie van Hulten en Björn Willemse. De ‘roodblauwen’ hadden over de hele wedstrijd de meeste kansen gecreëerd en scoorden uiteindelijk ook de meeste doelpunten. Ernesto Klem van de thuisploeg kreeg in de derde periode nog een ‘game misconduct’ voor fighting. De Belgen kwamen in De Uithof maar moeilijk door de Haagse defensie heen, waardoor de drie punten in Den Haag bleven. Een prima winstpartij voor het team van Chris Eimers!

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos