KZ (H1) met 3-1 langs Schaerweijde

In de eerste wedstrijd tussen beide ploegen in ruim 32 jaar was het ditmaal KZ dat aan het langste eind trok.

Klein Zwitserland wist de afeglopen 4 wedstrijden ongeslagen te blijven en kreeg tegen Schaerweijde de kans dit aantal op 5 te brengen.

Voor Schaerweijde, dat al vijfmaal verloor in de laatste 6 wedstrijden, was deze wedstrijd ook heel belangrijk.

KZ begon scherp aan het duel en zette de tegenstander meteen onder druk. Uit een strafcorner was het Aki Käppeler die de thuisploeg op 1-0 zette. KZ bleef domineren en het wachten was op een uitbreiding van de score, die kwam pas in de tweede helft toten Camil Papa de 2-0 op het bord zette.

KZ rook bloek en toen Marco Miltkau binnen vijf minuten de 3-0 op het bord zette was de wedstrijd gespeeld. De eretreffer volgde een paar minuten naar de 3-0 maar was voor de statistieken. KZ kwam niet echt meer in gevaar.

12. Aki Käppeler 1-0 (sc)
45. Camil Papa 2-0
49. Marco Miltkau 3-0
52. Pepijn Luijkx 3-1