HRC pakt mooie winst tegen Oysters

HRC komt niet lekker uit de startblokken en kijk binnen 3 minuten tegen een 0-3 achterstand aan door een penalty Oysters, maar HRC countert snel terug met try Bjorn Dolman (met conversie van David Weersma 7-3). Na 20 minuten is het HRC’s vice captain Victor Huurman (de conversie gaat naast 12-3)

Tegen het einde van de eerste helft volgt er nog een bijna identieke try van wederom Victor Huurman via een maul. De conversie is nu wel raak en de heren gaan met 19-3 de rust in.

Na een dominante periode van HRC volgt er een penalty try en komt de stand op 26-3 voor Den Haag. Na voortdurende druk en breaks die net niet tot een try leiden volgt eindelijk de beloning een try van Jasey van Kampen en het staat 33-3 met nog een paar minuten op de klok en tot het eindsignaal komt het scorebord niet meer in beweging. Een mooie winst voor HRC.