Audio| Sporttribune in gesprek met Linda Dessauvagie van Sport 2000 Naaldwijk. Onze droom de grootste sportzaak van het Westland te hebben gaat in vervulling

Sporttribune maakt voor haar partner GirlPower radio een aantal speciale programma’s waarin powervrouwen die het verschil maken aan het woord komen. Een van die Power Vrouwen is Linda Dessauvagie van Sport 2000 Naaldwijk.

Al jarenlang zijn wij verbonden aan Sport 2000 Naaldwijk. Onder bezielende leiding van Arthur en Linda Dessauvagie is hun winkel uitgegroeid tot een begrip in onze regio. Gespecialiseerd in allerlei sporten waaronder hockey en voetbal, is het voor iedereen een plezier in de winkel te komen. Het rondlopen alleen is al een belevenis.

De huidige winkel in de Rembrandtstraat is al vrij groot, echter was het voor Arthur nog niet groot genoeg en gaat de winkel in het najaar verhuizen naar de huidige supermarkt elders in Naaldwijk. Een verdrievoudiging van de winkel tot gevolg.

Waarom Sport 2000 Naaldwijk gaat verhuizen, met welk idee de nieuwe winkel wordt ingericht en de mooie samenwerking die Arthur en Linda hebben, iets met een gaspedaal en een rem, het wordt allemaal besproken met Linda. Een leuk interview met ondernemers met lef, want in deze tijd deze stap zetten vraagt lef en een goed plan. Luister het interview terug via: