Video | Nabeschouwing ADO Den Haag vrouwen – VV Alkmaar

De vrouwen van ADO Den Haag pakten gister na een overwinning op VV Alkmaar de derde periodetitel. Bij rust stond ADO Den Haag al met 3-0 voor. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 5-1. ADO Den Haag eindigde als vierde in de competitie. Kampioen FC Twente, nummer twee Ajax, nummer drie PSV en ADO Den Haag gaan uitmaken wie de winnaar wordt van de Eredivisie Cup. ADO Den Haag speelt de eerste wedstrijd op Hemelvaartsdag, 26 mei, thuis tegen FC Twente. De return in Enschede is drie dagen later.

Wij spraken na de wedstrijd met speelsters Romy Speelman en Nikki IJzerman. Romy Speelman: “Ik denk dat we dit seizoen beter waren dan PSV”. Nikki IJzerman: “Ik raakte hem totaal verkeerd maar hij vloog er wel in”.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Video: Wim Meijerink
Interviews: Rob Blankenstein
Foto: Ashton Tokromo