Silicon Storks geen partij voor Curaçao Neptunus

In het drieluik met Curaçao Neptunus trokken de Kijkduinbewoners op Hemelvaartsdag met 15 – 1 aan het kortste eind. De wedstrijd in het Familie Stadion in Rotterdam duurde slechts 6 1/2 inning en nam 2 uur en 29 minuten in beslag.   

Scoreverloop

Na drie innings was het verschil al tien punten en na vijf innings stond er al een 15 – 0 stand op het scorebord. In de zes inning was het eerste honkman Luis Gonzalez Garay die het enige Haagse punt over de thuisplaat bracht.

Pitchers

Voor de Schapenatjesduinbewoners begon lefty Darryl Jamoena op de heuvel waarna achtereenvolgens David van Heyningen en Johannes Verroen ook nog als pitcher optraden. Gezamenlijk kwamen ze tot 165 pitches waarvan er 78 als strike genoteerd werden. Ze kregen dertien honkslagen tegen en het Haagse veld maakte maar liefst veertien fouten. Het aantal honkslagen aan Haagse kant bleef beperkt tot drie. Korte stop John Polonius van de Rotterdammers noteerde een homerun door de bal  over het hekwerk te jagen.

Tweede ontmoeting

Komende zaterdag vind in Kijkduin de tweede wedstrijd plaats die om 13.30 uur begint.       

Redactie: Rob Blankenstein

Foto’s: Robert Bos