Stroomstoring legt ADO Den Haag – Jong PSV plat. Wedstrijd na 24 minuten definitief gestaakt

Een stroomstoring heeft na 24 minuten een definitief einde gemaakt aan de wedstrijd ADO Den Haag tegen Jong PSV. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van de ploeg uit Eindhoven door een doelpunt van Bakayoko.

Een stroomstoring heeft na 24 minuten een definitief einde gemaakt aan de wedstrijd ADO Den Haag tegen Jong PSV. De stand was op dat moment 0-1 in het voordeel van de ploeg uit Eindhoven door een doelpunt van Bakayoko.

Vlak voordat de wedstrijd begon viel de stroom uit. Brandweer en Stedin hebben toen een noodoplossing bedacht waardoor de wedstrijd om 21.10 uur alsnog kon beginnen. Toen het licht wederom uitviel werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Later zal duidelijk worden wat er met het restant van de wedstrijd gebeuren zal.