Sterk startend ZVV Den Haag vrouwen verliest ruim van titelfavoriet FC MARLENE

DEN HAAG – Na afloop was ZVV Den Haag trainer-coach René Havermans realistisch en nuchter in zijn analyse: “Voor mijn idee kan je nooit tevreden zijn als je verliest maar ik zie het toch anders, verliezen kan, als je er maar alles aan gedaan hebt, en dat heeft mijn ploeg wel degelijk gedaan. We hebben inzet lef en karakter getoond. Dat is wat we de laatste wedstrijden steeds meer doen. Dus dat is zeker een pluspunt. Verder hebben we mooie acties laten zien en in de opbouw goede combinaties. In de tweede helft lieten we het goede spel van de 1e helft niet meer zien en zakten in. Daarna zakte we wat in en werden we door individuele fouten en het niet benutten van doelrijpe kansen op achterstand gezet. Hier moeten we als team aan werken.” 

Havermans, die op de bank werd ondersteund door zijn twee jonge secondanten, Monhim Boulahdaraj en Jeffrey Brand, merkt tenslotte op dat zijn team gestreden heeft voor wat ze waard zijn en zegt daar uitermate trots op te zijn. 

Havermans: “Wij hebben het uitstekend gedaan, simpelweg omdat we niet beter konden.” (Cruyffiaans)

Onder aanvoering van teamcaptain en absolute uitblinkster Priscilla de Vos heeft ZVV Den Haag gestreden en verloren van een topploeg en titelfavoriet. In de herfst van haar carrière laat zij wekelijks topvorm zien en erg trefzeker te zijn! Félicienne Minnaar maakte na lange tijd weer haar opwachting in de ploeg van René Havermans!  Stella Torazzi keepte prima, bij afwezigheid van Lisa Franken.

Wedstrijdkarakteristieken (Eredivisie Futsal Vrouwen)

ZVV Den Haag Vrouwen 1 – FC Marlène Vrouwen 1 2-5 (1-3)

Haagse goals: Samia Kaaouane, Priscilla de Vos (2x) en Esmeralda van den Heerik.

Redactie: ZVV Den Haag
Foto’s: Frank van Leeuwen – Meer foto’s op SportSnap