BC Drop Shot geeft zich nog niet gewonnen

In een uitpuilend Sportcentrum Mariahoeve was de meest gestelde vraag, tijdens de eerste wedstrijd van de halve finale play-off Eredivisie badminton tussen BC Drop Shot en BC Duinwijck, “Waar zijn de Denen?”. Helaas voor BC Drop Shot mochten ze niet meespelen van de Deense bond vanwege hun deelname aan de All England van komende week. Een flinke aderlating, want Mathias Thyrri was bijna altijd wel goed voor minimaal 1 punt.

Maar zoals vaker dit seizoen gezegd, moet je roeien met de riemen die je hebt. Het was uiteindelijk Duinwijck die de winst (3-5) mee naar Haarlem nam, maar Drop Shot voelt zich zeker nog niet geslagen, omdat een aantal verloren partijen pas na 3 games beslist werden, met close finishes. Vooral de wedstrijd tussen Lars Kros en Jordy Hilbink gaf goed aan dat ook in deze halve finale zekerheidjes, niet altijd even makkelijk gewonnen worden.

Zondag om 14.00 uur is in Haarlem de tweede wedstrijd, welke beslist wie op 26 maart in de Sportcampus Zuiderpark tegen BV Almere de finale speelt. Kan BC Drop Shot nog voor een stunt zorgen?

Verslag: PR Drop Shot
Foto’s: Frank van Leeuwen – Meer foto’s op SportSnap