ZVV Den Haag doet zichzelf de das om

Afgelopen vrijdag stond na een week vertraging door de storm  de wedstrijd tegen Feijenoord op het programma.

Na een begin dat gelijk opging met kansen over en weer was het Feijenoord die de score opende 0-1. ZVV probeerde zich te herpakken maar kwam door slecht verdedigen op een 0-2 achterstand. De mannen van coach Gerald Baars en assistent Naim el Yousfi gaven het niet op en maakte al snel de aansluitingstreffer door Djamairo Richters na goed voorbereidend werk van Shwendell Cijntje 1-2. Door weer knullig verdedigen vergrootte Feijenoord de voorsprong naar 1-3. ZVV bleef er gelukkig in geloven en maakte net voor rust 2-3.

Na rust ging ZVV Den Haag nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker en na een aantal kansen en reddingen van de keeper van Feijenoord viel die dan ook 3-3. Alleen doemde het volgende probleem zich op. Na 10 minuten in de tweede helft stond de ZVV Den Haag op 5 fouten en elke volgende fout wordt bestraft met een 10 metertrap. Feijenoord mocht maar liefst 4 maal aanleggen en daarvan waren er 3 raak vaak als gevolg van soms domme overtredingen van Den Haag. ZVV Den Haag probeerde met alle macht het tij te keren maar verder dan 1 doelpunt kwamen ze helaas niet. De overige doelpunten van Den Haag werden gemaakt door Karam Boukhari ,Hamza Boukhari en Abdelhak Bojaada.

Zondag !!! 6 maart is de eerste mogelijkheid om zich te revancheren. In het Zuiderpark wordt dan Texel’94 ontvangen, aanvangstijd 17.30 uur.

Redactie: ZVV Den Haag
Foto’s: Michel Finkelnberg – Meer foto’s op SportSnap