Video | Nabeschouwing ADO Den Haag – MVV met Boy Kemper en Ruud Brood

ADO Den Haag speelde vrijdagavond alweer de 26e competitiewedstrijd van dit seizoen. Thuis tegen MVV Maastricht werd met 2-3 verloren. Eerder dit seizoen won het elftal van trainer Ruud Brood nog met 2-6 in Maastricht.

De Hagenaars deden geen goede zaken. Koploper FC Volendam won in eigen huis met 2-1 van Jong AZ. Runner-up FC Emmen pakte een punt op bezoek bij Almere City FC (0-0). Jong Ajax liep niet verder uit. De Amsterdammers leden in Rotterdam een ruime 6-2 nederlaag tegen Excelsior, dat door deze overwinning wel dichterbij komt. Ook FC Eindhoven deed goede zaken. Uit bij TOP Oss werd met 1-2 gewonnen. De achterstand op koploper FC Volendam bedraagt inmiddels elf punten. FC Emmen heeft een voorsprong van slechts vier punten.

ADO Den Haag kon de 4.347 aanwezige toeschouwers dus niet vermaken. Na een half uur spelen keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. Verheydt maakte er direct na rust 1-2 van, maar drie minuten later was de marge alweer twee (1-3). Van Mil maakte er op zijn beurt een klein kwartier voor tijd nog 2-3 van, maar MVV vertrok met de drie punten huiswaarts.

Haagsetopsport.nl interviewde na de wedstrijd aanvoerder Boy Kemper en hoofdtrainer Ruud Brood.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Video: Wim Meijerink
Interviews: Rob Blankenstein
Foto: Martin van Oostveen