VEO zet DES eenvoudig opzij

Na het verlies tegen Excelsior vorige week, moest VEO afgelopen zaterdag van DES winnen om de achterstand niet meteen al te groot te laten worden, al zijn de promotiekansen dit jaar flink toegenomen en maakt ook de nummer 2 uit de subpoule nog kans. VEO liet er echter geen gras over
groeien en nam snel een 4-0 voorsprong, maar zag DES terugkomen tot 4-3. Daarna werden de doelpunten aan beide kanten schaarser, maar was het VEO dat het vizier scherper had staan. De Voorburgers zochten met een voorsprong van 8-5 de kleedkamers op.

In de tweede helft was het DES dat na bijna 4 minuten als eerste scoorde en zo de aansluiting weer vond, 8-6. Maar met een 6-0 run was het VEO dat negen minuten voor tijd de wedstrijd definitief naar zich toe trok, 14-6. In de laatste 9 minuten wist DES nog maar één keer te scoren en liep VEO uit naar een 18-7 overwinning. Volgende week de kraker om de koppositie met Achilles

Redactie: Haagse Korfbal Regio
Foto’s: Maarten Knol – Meer foto’s op SportSnap