Rollercoaster ADO Den Haag komt weer in beweging. Spelersstaking dreigt

De afgelopen week verschenen de eerste berichten in de media die tot onrust leidde onder de aanhang van de ADO Den Haag. (Vermeende) Interesse in Thomas Verheijdt, Hervé Matthys en Dhoraso Klas leidde tot flinke discussies aangaande de intenties van de nieuwe eigenaar.

De grote vraag die op vele lippen lag was er een aangaande het financiële beleid van de club onder de nieuwe eigenaar. Gaat de club spelers verkopen voor een appel en een ei en daarmee de kansen op promotie flink verkleinen of krijgt de club wat financiële armslag om een aantal spelers in ieder geval tot het einde van dit seizoen te behouden?

Het antwoord lijkt vooralsnog negatief te zijn getuige alle commotie die er is rondom de spelerspremies. Een heuse opstand lonkt en het wordt spannend om te zien of er voor morgen toch nog overeenstemming kan worden bereikt tussen directie en spelers over de premies in het restant van het seizoen. De eerste aanbieding die de directie deed schoot in het verkeerde keelgat van de spelers die vanwege de uitstekende prestaties meer hadden verwacht.

Het gebrek aan geld is direct te relateren aan het wanbeleid van de diverse directies over de afgelopen 20 jaar waarvan de club nu alle wrange vruchten plukt.

Laten we hopen dat morgen weer het vizier op TOP Oss gaat.