Dinsdag 8 februari zitting Rechtbank over WHOA-overeenkomst

De Rechtbank heeft de datum vastgesteld waarop het verzoek van de herstructureringsdeskundige Jeroen Reiziger voor goedkeuring van het door de schuldeisers reeds aangenomen WHOA-akkoord zal worden behandeld. De herstructureringsdeskundige verwacht geen problemen bij de goedkeuring van het akkoord.

Ondanks de eerdere puntenaftrek doet ADO Den Haag volledig mee om voor het komend seizoen naar de eredivisie te promoveren. Supporters, spelers, medewerkers, sponsoren en vele andere stakeholders verlangen naar rust en volledige concentratie op het sportief succes. Ook crediteuren wachten al lang op het deel van hun oorspronkelijke vordering dat ze betaald krijgen zodra het WHOA-akkoord ook door de Rechtbank is goedgekeurd.

Het is nog wachten op goed bericht uit Zeist van de licentiecommissie KNVB in de procedure voor de wijziging van de zeggenschap. ADO Den Haag heeft alle vertrouwen in een goede afloop. Globalon heeft dergelijke procedures immers reeds met goed gevolg in België, Spanje en Portugal doorlopen. Een positief besluit van de KNVB is nodig om een vervelende periode definitief af te sluiten en weer terug te gaan naar de tijd van volle tribunes waar het alleen over Haags voetbal gaat.

Redactie: Persbericht ADO Den Haag
Foto: Archief