ADO Den Haag gokt op nieuwe naamgever in online gokindustrie

Nadat vrijdag (28 januari jl.) bekend werd dat Cars Jeans na vijf jaar stopt als naamgever van het stadion en shirtsponsor van de residentieclub is de club op zoek naar een nieuwe naamgever voor het stadion al dan niet in combinatie met een nieuwe sponsor voor de voorkant van het shirt van de huidige nummer drie van de KKD. Jesper van de Bosch, commercieel manager van de club, liet desgevraagd weten dat de interesse vanuit de markt groot is om verbonden te worden aan de Haagse club.

ONLINE GOKINDUSTRIE

Hij maakte er geen geheim van dat er met name interesse is vanuit de online gokindustrie die zoals bekend sinds oktober vorige jaar hun activiteiten gelegaliseerd zagen worden in Nederland. Op de vraag of er met BETCITY.NL al een akkoord zou zijn bereikt als nieuwe naamgever cq. shirtsponsor antwoordde Van den Bosch ontkennend. Wel is het zo dat hij al diverse telefoontjes uit die hoek (gokindustrie) heeft ontvangen. Ook TOTO de huidige partner van de club zal niet zomaar gepasseerd worden en meegenomen worden in het proces.

NAAMGEVING STADION EN SHIRTSPONSOR

De actuele situatie om een shirtsponsor voor minimaal drie jaar vast te leggen en de stadionnaam voor minimaal vijf jaar te verkopen is wel een doel maar kan ook anders uitpakken en het hoeft ook niet één bedrijf te zijn, kortom we sluiten niets uit. Verder liet de commercieel manager weten dat ADO nog wel even de tijd heeft (tot de zomer van dit jaar, red.) om e.e.a. rond te krijgen. Wel beaamde Van den Bosch dat als hij geen nieuwe shirtsponsor en een nieuwe  naamgever voor het stadion heeft bij aanvang van het nieuwe seizoen hij wel wat uit te leggen heeft, maar dat gaat echt wel lukken aldus Van den Bosch. Wat ook meespeelt bij het wijzigen van de naam van het stadion is dat het ook logistiek gezien enige tijd in beslag neemt in de huidige tijd om de nieuwe naam op het stadion geplaatst te krijgen.

Redactie: Rob Blankenstein