Teveel persoonlijke fouten nekken EHC

De handballers van EHC hebben in Emmen met 29-20 verloren van E&O. Tegen de middenmoter in de eredivisie konden de Hagenaars het huzarenstukje van vorige week (de eerste winst van het seizoen) niet herhalen. EHC blijft met twee punten onderaan de ranglijst staan.

Na een lange busrit en een goede warm-up kwam EHC al snel op achterstand tegen een beter spelend E&O. Er zat weinig pit in het team , de versnelling om de medespeler vrij voor de keeper te zetten ontbrak. Bovendien werden meerdere ballen geblocked. Ook waren er teveel persoonlijke fouten zoals te snelle schoten met als gevolg slechte schotpercentages. De Emmenaren konden daardoor met een 16-10 voorsprong gaan rusten.

Marge
In de tweede helft kon EHC beter partij bieden. Met name in de verdediging waar Timo Geers een goede 2de helft keepte. Aanvallend werden niet altijd de juiste keuzes gemaakt waardoor de marge niet verkleind kon worden en keek EHC machteloos toe hoe de wedstrijd vorderde naar een 29-20 uitslag.