Raymond van Barneveld test positief op corona

foto: Martin van Oostveen

Een dag na de WK partij van donderdagavond heeft darter Raymond van Barneveld positief getest op het coronavirus. Donderdagavond werd van Barneveld in de tweede ronde van het WK darts uitgeschakeld door Rob Cross.

Gedurende de wedstrijd donderdagavond vertoonde van Barneveld nog geen symptomen en had hij nergens last van. Na afloop van het verloren duel kreeg van Barneveld last van kortademigheid en koortsverschijnselen. Van Barneveld is toen direct in isolatie gegaan op zijn hotelkamer in Londen. De Haagse darter geeft ook geen interviews, om zo alle risico’s te vermijden.

De PDC en tegenstander Rob Cross zijn ook ingelicht. Het is nog onduidelijk wat de gevolgen voor Cross zijn.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto: Archief