EHC pakt tweede winst van het seizoen

De handballers van EHC hebben zaterdagavond in de eigen ballonhal met 37-31 gewonnen van de reserves van Herpertz Bevo. Het was de tweede zege. Beide overwinningen volgden in de laatste twee thuisduels.

De opponent uit het Limburgse Panningen had geen antwoord op de sterk spelende Pim Hessing. Hij schoot ballen raak vanuit elke hoek we werd met 11 uit 12 pogingen topscorer aan Haagse zijde. Mede ook door het goede keeperswerk van Timo Geers (stoppercentage van 44%) bleef EHC op ruime voorsprong, Maar ook de overige spelers vielen op door de grote strijdlust.

In de tweede helft liep de thuisploeg in de eerste acht uit naar tien doelpunten voorsprong en heeft dit niet meer weggegeven. In het begin van de wedstrijd moesten de Haagse handballers nog wennen aan snelle tegenaanvallen van Bevo, maar EHC pakte dit goed op in de loop van de wedstrijd. in de laatste tien minuten van het duel zakte het een beetje in en kwamen er weinig doelpunten vanuit de thuisploeg en kon Bevo iets dichterbij kruipen.

Het lukt EHC niet van de laatste plaats af te komen omdat ook concurrent Dinamico tot winst kwam (op Havas).

Foto’s: Michel Finkelnberg