ZVV Den Haag strijdend ten onder tegen titelfavoriet. Update foto’s

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag hebben zondagavond met 2-7 verloren van titelfavoriet FC Eindhoven. Daarmee namen de Hagenaars in de Sportcampus Zuiderpark enigszins revanche voor de 2-17 nederlaag van vorig seizoen.

De doelpunten kwamen op naam van de broers Boukhari, Hamza (1-4) en Karam (2-7). Een dapper strijdend ZVV Den Haag heeft zich danig verweerd tegen en compleet FC Eindhoven met een aantal internationals in de gelederen.

Met goed geconcentreerd verdedigen en met gevaarlijke counters waren de beste kansen voor Den Haag in de eerste 10 minuten. Na 12 minuten kwam FC Eindhoven op een 0-1 voorsprong. De Eindhovenaren FC Eindhoven liepen voor rust uit naar 0-3.

Na rust hetzelfde spelbeeld. FC Eindhoven bepaalde het spel maar Den Haag kwam er regelmatig uit en verweerde zich kranig. De 1-4 van Hamza Boukhari en de 2-7 van Karam Boukhari waren zeker verdiend, gezien de kansen die de gastheren kregen.

Interim coach Nico Taal: ”Dit was een andere wedstrijd dan vorig seizoen toen de teller bij 2-17 stopte. ZVV Den Haag heeft laten zien dat ze als team kunnen strijden en de punten moeten niet tegen de topploegen gehaald worden. Met 4 wedstrijden gespeeld waaronder tegen 2 topploegen en 2 zware uitwedstrijden 4 punten halen is niet slecht. Komende weken krijgen we teams waar we punten van moeten kunnen pakken. Ik ben trots op onze boys. Wat hebben ze gevochten. De Boukhari’s hadden al 90 minuten in de benen op het veld bij Laakkwartier. Met deze instelling gaan we onze punten echt wel pakken. Wat een strijdlust.”

Meerdere foto’s: Sportsnap.nl