ZVV Den Haag mannen onderuit in eerste bekerronde

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag zijn in de eerste ronde van de landelijke zaalvoetbalbeker uitgeschakeld. In het Noord-Hollandse Schagen was Scagha’66 met 3-2 te sterk. De thuisploeg komt uit in de eerste divisie en kwam tegen de Haagse eredivisionist uit met enkele ervaren oud-eredivisie spelers uit de zaal.

In de eerste helft bleken de teams gewaagd aan elkaar met kansen over en weer. De 1-1 ruststand kwam mede tot stand door een Haagse treffer op naam van Brahim Karoumi. Ook in de tweede helft zag het publiek een zelfde spelbeeld. De gasten kwamen wederom op voorsprong door Djamairo Richters, maar het kon de voorsprong wederom niet vasthouden: 2-2. Veertig seconden voor kreeg het team van coaches Naim el Yousfi en Nico Taal de deksel op de neus door een toegekende 10 metertrap: 3-2.

Na het mislukte bekeravontuur kan het Haagse team zich volledig richten op de competitie in de eredivisie. Komende zondag is direct de kans om zich te revancheren. De Hagenaars komen om 18.00 uur in Sportcampus Zuiderpark in actie tegen topclub FC Eindhoven.

Interview met interim-trainer Nico Taal van ZVV Den Haag