ZVV Den Haag laat punten liggen op Texel

Zaterdag 30 oktober moest ZVV Den Haag de “wereldreis” maken naar Texel. Om een representatief team op de been te krijgen heeft de technische staf veel moeten puzzelen. De selectie heeft veel spelers die zaterdag op het veld acteren. Toch is het gelukt om het voor elkaar te krijgen met wat spelers die wat pijntjes hadden.

ZVV begon alleen te slap aan de wedstrijd ondanks de waarschuwing van coach Gerald Baars.
Na een 2-0 achterstand schoot ZVV uit zijn winterslaap en ging eindelijk voetballen.
De streep van Djamairo Richters was het gevolg 2-1. Texel maakte gelijk de 3-1 weer als gevolg van zwak ingrijpen tegen deze fysieke tegenstander. De mannen uit Den Haag herpakte zich weer en zette de achtervolging in en met 2 doelpunten van Hamza Boukhari werd de eerste helft met een 3-3 stand afgesloten.

Na rust ging ZVV gewoon verder met goed voetbal wat resulteerde in een 3-4 voorsprong met doelpunt van aanvoerder Morad Chalhi op aangeven van Shwendell Cijntje. Wederom toch een te nonchalant spelend  Den Haag liet de kansen onbenut en kreeg de deksel op neus met een 5-4 achterstand. Naar huis gaan met een nederlaag? Daar dacht Shwendell Cijntje anders over en zorgde met 2 doelpunten weer voor een Haagse voorsprong 5-6. Hierna kreeg Den Haag nog kansen om de wedstrijd op slot te gooien maar verzuimde die waarop Texel nog een punt uit het vuur sleepte 6-6.

Met gemengde gevoelens gingen de mannen van Gerald Baars naar huis. Een gelijkspel was gezien de eerste zwakke tien minuten een terechte uitslag maar oh oh als we onze kansen een keer goed zouden afmaken.

Volgende week een nieuwe kans. Vrijdag 5 november komt White Stones op bezoek die vrijdag een 0-16 pak slaag kregen van FC Eindhoven. Aanvang 20.30 uur Sportcampus Zuiderpark.

Redactie: ZVV Den Haag