KZ komt terug en wint van Den Bosch. Verlies HGC bij Kampong

KZ komt terug en wint van Den Bosch
De mannen van Klein Zwitserland hebben zich zondag in een uitwedstrijd tegen Den Bosch terug geknokt van een vroege 2-0 achterstand. In de tiende Hoofdklasse wedstrijd van het seizoen kwamen de Hagenaars terug op gelijke hoogte en wonnen uiteindelijk met 2-4 van de Bossche ploeg.
Nadat Austin Smith tweemaal trefzeker was uit een strafcorner voor de thuisploeg, konden Aki Käppeler (strafcorner) en Camil Papa nog voor rust de stand gelijk trekken. Na rust konden Tim Brand en wederom Käppeler de 2-3 en 2-4 maken. Brand maakte een velddoelpunt, terwijl Käppeler alweer voor de zevende keer uit een strafcorner scoorde.
Het was voor de Haagse formatie de eerste keer sinds 2005 dat Klein Zwitserland wint van de Bosschenaren. Door deze unieke verwinning behouden de Steenbokken de vijfde plaats in de Hoofdklasse met negentien punten.

Verlies HGC bij Kampong
Het is de heren van HGC niet gelukt te winnen van Kampong. In Utrecht werd de ploeg van coach Paul van Ass met 0-2 verslagen. Het is de twaalfde keer op rij dat de Gazellen niet hebben weten te winnen van Kampong.
Al na vier minuten keek HGC tegen een achterstand op, Bjorn Kellerman was de doelpuntenmaker. Robbert Kemperman maakte vervolgens de 2-0 voor de thuisploeg en de Wassenaarse ploeg was niet meer in staat de stand om te buigen.
Ondanks dit verlies staat HGC nog wel zevende in de Hoofdklasse met vijftien punten na tien speelrondes.

Redactie: Vyron Verkijk
Foto: Archief