Heren EHC niet bij machte om punten uit Oss mee te nemen

De herenselectie van EHC is er nog niet in geslaagd om punten te verzamelen in de eredivisie van het handbal. Afgelopen weekend was Dynamico uit Oss met 31-27 nipt te sterk, maar de gaten worden kleiner aldus de van een blessure terug gekeerde Kylian van Vliet.

Al vroeg in de wedstrijd wist Dynamico een gat van vier doelpunten te slaan, ondanks het betere spel van EHC. Net als vorige week werden belangrijke kansen gemist, waardoor Dynamico in het begin aan het langste eind trok. Richting het rustsignaal had EHC de kans op de gelijkmaker 13-13, maar miste, en dit werd direct afgestraft waardoor het verschil direct weer twee was.

In de tweede helft wist EHC meerdere keren terug te komen, maar lukte het niet om het gat nog te dichten. “De wil is er zeker, maar het team speelt nog te onrustig waardoor fouten ontstaan die op dit niveau direct afgestraft worden” aldus coach André van Den Bosch. Analyseren en blik richten op de derby met Hellas volgende week thuis. Dat belooft een mooi affiche te worden.

Redactie: Remco Hooijmans
Foto: Archief