Hellas verliest flink van Tachos

Wat zaterdag werd bestempeld als kraker in de eredivisie werd helaas een tegenvaller. Na het verlies van vorige week had Hellas gehoopt het slechte gevoel weg te spoelen tegen Tachos. Na de eerste 10 minuten was al duidelijk dat het een slechte avond zou worden voor de mannen uit Den Haag.

De wedstrijd begon stroef. De mannen van Tachos kwamen vurig uit de startblokken en Hellas was daardoor verrast. Hellas had met name moeite met de goede afstandsschoten van de mannen van Tachos. Waar bij Tachos alles lukte, was dit niet zo bij de Hellenen. Hellas kwam er niet aan te pas en ging daardoor te geforceerd afronden. Dit bleef zo tijdens de hele eerste helft, waarna een ruststand van 21-7 volgde.

Na rust wilden de Hellenen laten zien dat ze een afgang niet zomaar wilde laten gebeuren. Ze gingen vrij de tweede helft in en wilden laten zien dat ze wel degelijk goed spel konden vertonen. Ze gooiden de dekking om naar een 5-1. Met Tjalle Barreveld erachter, die een goede tweede helft keepte, liet Hellas zien dat ze wel degelijk een antwoord konden geven op de aanval van Tachos. In de aanval ging het vooral via Wessel Coster beter lopen, waarna het fluitsignaal klonk bij 30-19.

In de kleedkamer ging de knop om bij de Hellenen en werd de gedachte gezet op de volgende wedstrijd waar Hellas aan de fans en zichzelf wil laten zien dat ze goed spel kunnen vertonen.

Redactie: Loek van Bergen en Henegouwen
Foto’s: Jet van Bergen en Henegouwen – Meer foto’s op SportSnap