Half gas en toch winst voor hdm in Goldcup

Een competitiewedstrijd is iets anders dan de Goldcup zoals men donderdagavond zag. Hdm won met 1-3 bij Ring Pass. De Haagse mannen waren niet met het sterkste team naar Delft afgereisd. Dat gaf meteen de kans voor twee jonge spelers uit de A1. Ook de keeper Tom Reurink mocht de hele wedstrijd het doel verdedigen, wat hij prima deed.

De eerste helft van de wedstrijd was vooral een functioneel spel voor hdm tegen een aanvallende thuisploeg. Dit leverde Ring Pass een serie strafcorners op, echter zonder doelpunten. Het team van coach Erik van Driel maakte er zonder stress aan de andere zijde twee.

In het derde kwart werd het spel vooral gespeeld op de helft van hdm. RingPass toonde na de rust een fel en aanvallend spel, terwijl hdm nog verder terugschakelde en met half gas de tegenstander in het gareel hield. Toch was daar toch het moment dat de Delftenaren een punt op het bord wisten te zetten.

Maar zonder in paniek te raken wisten de gasten vlak voor het einde van de wedstrijd de eindstand op 1-3 te brengen. Hierdoor is hdm door naar de volgende ronde.


Redactie en foto’s: Frank van der Leer. Alle foto’s zie je op www.Sportsnap.nl

Victoria verliest in Goldcup ronde van KZ
Klein Zwitserland won in de strijd om de Gold Cup in Rotterdam met 1-3.
In het eerste kwart werd twee keer gescoord door KZ. In het tweede kwart kwam de thuisploeg Victortia terug op 1-2 maar in het laatste kwart trok KZ aan het langste eind en won dit duel met 1-3.Foto’s: Eric de Wit
Alle foto’s zie je op www.sportsnap.nl

Cartouche knikkert HGC uit de Gold Cup
Hoofdklasser HGC werd in Voorburg met 2-0 opzij gezet door promotieklasser Cartouche. De treffers kwamen op naam van Fabio Blom en Boris Stomps.