Haagse waterpolomannen verliezen belangrijke wedstrijd

De belangrijke wedstrijd voor Waterpolo Den Haag tegen het Rotterdamse SVH werd met 3-6 verloren, periodestanden 0-0. 0-1, 2-4, 1-1. De Haagse mannen misten, door schorsingen en ziekte maar liefst 4 spelers. Het wedstrijdbeeld was ook verrassend, daar het na twee periodes slechts 0-1 was in het voordeel van SVH. 

De vele kansen die Waterpolo Den Haag kreeg werden niet benut, mede door de uitstekende doelman van SVH. SVH trok in de derde periode met een 2-5 voorsprong de wedstrijd naar zich toe. Hierna probeerde de Haagse mannen nog terug te komen, maar waren niet bij machte om de 3 doelpunten achterstand te overbruggen.

De Haagse waterpolodames wisten de tweede competitiewedstrijd uit bij het Vlaardingse ZVVS met 8-9 te winnen. Lopende de wedstrijd was Waterpolo Den Haag de bovenliggende partij en wist regelmatig een voorsprong van 2 a 3 doelpunten te behouden. ZVVS kon in de vierde periode met twee treffers de Haagse dames nog onderdruk te zetten, omdat de doelpunten uitbleven van Haagse zijde. 

Het komende weekend gaan de Haagse mannen op bezoek bij het sterke Polar Bears in Ede en de dames gaan naar Bodegraven, om tegen BZ&PC de tweede winstpartij te kunnen scoren.


Redactie: Sportshoots.nl
Fotograaf: Frank van Leeuwen – Sportsnap
Alle foto’s te zien op: SportSnap