Haagse waterpolodames winnen overtuigend bij BZ&PC

De uitwedstrijden tegen BZ&PC en zeker in het kleine zwembad De Kuil in Bodegraven zijn altijd moeilijk geweest in voorgaande jaren. Maar na de wedstrijd van zaterdag is dit voorlopig verleden tijd. De Haagse dames wonnen verdiend met 7-3.

Halverwege de wedstrijd stond er een 5-0 voorsprong voor Waterpolo Den Haag op het scorebord. De laatste twee periodes scoorde BZ&PC 3x en de Waterpolo Den Haag wist nog twee doelpunten te maken. Waterpolo Den Haag staat nu drie punten achter op koploper Z&PC De Gouwe.

De Haagse Waterpolo mannen wisten in Krommenie niet voor een verrassing te zorgen. Tegen De Ham waren er zeker mogelijkheden daar beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Echter in de eerste periode liepen de Hagenaars tegen een snelle 4-0 achterstand op. In de tweede en derde periode was het voordeel bij de Hagenaars en liepen in tot 8-6. Echter in de vierde periode was De Ham duidelijk sterker en bepaalde de eindstand op 11-7.

Redactie: Sportshoots
Foto: SportSnap