EHC mannen onderuit na dramatische start. WHC/Hercules onderuit in Limburg

Eredivisienieuwkomer EHC heeft in Almere met 36-25 verloren van het plaatselijke Havas. Door dit resultaat blijven de Hagenaars op een laatste plaats staan nog zonder punten.

EHC kende een dramatische waar men onnodig de winst al direct uit handen gaf. Het spel was niet slecht, maar veel ballen werden gemist of de keeper keerde waarna Havas in snelle loopacties  direct van profiteerde. Verdedigend stond het niet op slot en zag het in groten getale aanwezige publiek de heren de wedstrijd weggeven van 2-2 naar 2-7, naar 2-10, naar uiteindelijk de dramatische ruststand van 7-21. In de tweede helft wist EHC zich te herpakken en toonde zich gewaagd aan Havas, maar was niet bij machte om de grote achterstand in te lopen. Eindstand: 25-36.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto’s: Frank van der Leer – Alle foto’s te zien op SportSnap

WHC/Hercules onderuit in Limburg

Het verrassend goed presterende WHC/Hercules heeft zaterdagavond in het Limburgse Panningen met 28-23 verloren van het tweede team van Herpertz Bevo. Beide ploegen waren redelijk aan elkaar gewaagd, maar bij rust  leidden de Limburgers al met 12-9. In de tweede helft liep de thuisploeg steeds net iets verder weg getuige de 28-23 eindstand in het voordeel van de jonkies van Bevo.

Op de ranglijst van de mannen eredivisie staan de Hagenaars met drie andere ploegen na vier duels met vijf punten op een gedeelde vijfde plaats.