Return of the Legend: Sportsignaal gaat in het weekend van 25 en 26 september weer van start bij Den Haag FM en Midvliet

Na maandelange voorbereiding is het zaterdag 24 september eindelijk weer zover. Sportsignaal gaat weer van start.

Zaterdag 25 september van 14.00 -18.00 uur

Zaterdag 25 september is er een 4 uur durende uitzending met een grote verscheidenheid aan sporten. Zo zal Sportsignaal live verslag doen van de voetbalwedstrijden Scheveningen – Excelsior Maassluis en Forum Sport – Nootdorp, maar wordt er ook teruggekeken naar de ADO mannen (thuis tegen Roda JC) en de ADO vrouwen uit bij FC Zwolle. Zelfs Aarlanderveen – Blauw Zwart zal worden geanalyseerd met onze verslaggever ter plaatse.

Teven zullen we vooruitkijken naar de wedstrijd van zondag van The Hague Royals, en kijken we terug op de wedstrijd van de honkballers van Storks die proberen in de hoogste klasse van het honkbal te blijven.

In het laatste uur zullen alle uitslagen worden besproken van alle sporten die hebben plaatsgevonden op de zaterdag.

Zondag 26 september van 14.00 – 17.00 uur

Op zondag zendt Sportsignaal van 14.00 tot 17.00 uur uit en ook dan zit het programma boordevol sport.

Sportsignaal is live bij de wedstrijd RKAVV – Hoogeveen uit de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. Daarnaast zijn we live bij de basketbal wedstrijd tussen The Hague Royals en Basketbal Academie Limburg. We zullen tijdens de wedstrijd HBS – TOGB live flitsen hebben en beschouwen RKAVV – Hoogeveen na met Maurizio Ceccucci alsook Sarto – DHC uit de 1e klasse B van het zondagvoetbal. Dit zullen we doen met Arie van der Padt.

Luistert u ook?
Sportsignaal wordt uitgezonden bij Den Haag FM via 92.0 FM en bij Omroep Midvliet 107.2 Mhz of DAB+ kanaal 11B (DAB lokaal 45)

Sportsignaal is te beluisteren via de livestream van Midvliet: https://midvliet.nl/images/midvliet-prg/nieuwe-audio-stream.html
Ook is sportsignaal te beluisteren via de livestream van Den Haag FM: https://denhaagfm.nl/#

Sportsignaal is een initiatief van Den Haag FM, Omroep Midvliet, www.Haagsetopsport.nl en www.hethaagsamateurvoetbal.nl

Wil je in de toekomst een bijdrage leveren aan Sportsignaal, stuur dan een mailtje naar info@hethaagsamateurvoetbal.nl en wij nemen contact met je op.