Olympische atleten Haag atletiek gehuldigd

Op een goed gevulde atletiekbaan aan de Laan van Poot werden de atleten die aan de olympische spelen in Tokio mee hadden gedaan gehuldigd door de vereniging en wethouder Hilbert Bredemeijer. Naast de olympische atleten die zilver wonnen op de 4×400 meter (Tony van Diepen en Terrence Agard) werd ook Solomon Bockarie (4×100 meter) gehuldigd. Helaas kon Khalid Choukoud niet bij deze huldiging aanwezig zijn.
Naast de olympische atleten werden ook de dames die naar de eredivisie promoveerde in het zonnetje gezet.

Waar niet iedereen door had wie de vrouwen waren die als eerste naar het podium door de erehaag van pupillen liepen werden de olympiërs onder luid applaus ontvangen, gelijk werden hier de eerste handtekeningen uitgedeeld.
Na toespraken van de voorzitter en de wethouder werd er een rondje hardgelopen met alle pupillen en daarna was er rum de tijd om met de atleten op de foto te gaan en handtekeningen te vragen. Vooral Agard nam na de huldiging uitgebreid de tijd om met de jonge fans op de foto te gaan.

Het was een geslaagde huldiging waar alle atleten zichtbaar van genoten en waarbij Agard en Van Diepen aangaven dat deze zilveren medaille een inspiratie is om in Parijs voor de gouden medaille te gaan en dat wanneer je in jezelf gelooft en er alles voor wil doen, alles mogelijk is.

Redactie en Foto’s: Erik de Kleijn
Meer foto’s ga naar: SportSnap