Leimonias pakt direct koppositie

De tennissers van Leimonias FDJ Advocaten hebben het afgelopen weekend bij de start van de eredivisie gemengd, goede zaken gedaan. Zaterdag werd bij Schoonderbeek Bouw Alta met 4-2 gewonnen en zondag werd Berkenrode zonder punten naar huis gestuurd, uitslag 6-0.

De dames in het team van coach Mark-Paul Burgersdijk hebben tot nu toe nog geen partij verloren en verrassend was ook de winst zondag voor de zieke Tim van Rijthoven ingevallen Bart Stevens.

Rosalie van der Hoek, na de uitschakeling op de US Open, stond nog met de jetlag in haar benen op de baan afgelopen zaterdag en won haar dubbelpartij. Dit herhaalde zij zondag tegen Berkenrode nogmaals.

Het team van coach Burgersdijk kan na het bezoek tegen Ecobit Software Rapiditas (dinsdag) en Lexence Zandvoort (donderdag), bij winst al de zondagmiddag in de agenda zetten om de finale te spelen in Naaldwijk. Zaterdagmiddag staat de regionale derby tegen Naaldwijk op het programma. De gedroomde finale, tussen Leimonias en Naaldwijk is in ieder geval voor beide teams haalbaar gezien de eerste resultaten die zijn behaald.


Redactie en foto’s: Frank van Leeuwen

Meer foto’s op www.sportsnap.nl