Hijs Hokij wint in Hamburg

Een goede start voor UltimAir Hijs Hokij. Het team van coach Chris Eimers wist vanavond met 3-5 te winnen van Crocodiles Hamburg, dat uitkomt in de Duitse Oberliga. Vorig jaar haalde de Crocodiles nog de halve finale van de Oberliga Playoffs.

UltimAir Hijs Hokij sprong geweldig uit de startblokken. Na één periode stond het team met 0-3 voor. Op het einde werd het nog even spannend omdat de Crocodiles met twee powerplay goals terugkwamen tot 3-4. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Ronald Wurm de puck in het lege doel te schuiven (3-5), op aangeven van Jeffrey Melissant. Het was een mooie wedstrijd waarin beide teams vol voor de winst gingen, met Hijs Hokij als uiteindelijke winnaar.

De volgende wedstrijd is volgende week vrijdag, 17 september. Het team neemt het dan in Duitsland op tegen EG Diez-Limburg!

Doelpunt(en) UltimAir Hijs Hokij:

1′ Justin Evers (0-1)
4′ Jasper Kick (0-2)
17′ Stijn Knoop (0-3)
27′ Jeffrey Melissant (0-4)
59′ Ronald Wurm (3-5 Empty Net)