Haag vrouwen promoveren naar eredivisie

Tijdens het NK teams in de eerste divisie is de vrouwenploeg van Haag Atletiek zondag als eerste geëindigd. In Breda was het jonge team van de Haagse atletiekvereniging met afstand de sterkste van acht teams tijdens de degradatie-promotiewedstrijd.

Er was nog meer mooi nieuws op te tekenen bij Haag. Het Masters Team van Haag is zondag tweede geworden bij de Masters Club Cup 2021. De vrouwen van Haag worden woensdag op de eigen atletiekbaan gehuldigd.

Hoofdonderdeel van die huldiging, die om 18.30 begint, is de komst van de Olympische deelnemers in Tokyo, Terrence Agard, Solomon Bockari, Khalid Choukoud en Tony van Diepen Nog nooit gingen vier Haag atleten naar Olympische Spelen en geweldig: ze kwamen met 2 medailles thuis: zilver op de 4×400 meter. Een prestatie die wereldwijd opviel.