KVS Maritiem staat voor een uitdaging

De nieuwe trainer-coach van KVS, Andre Kuipers, start met een selectie waar wel enige mutaties hebben plaatsgevonden in de afgelopen maanden. Naast het stoppen van enkele spelers en speelsters zijn er ook nieuwe (bekende) gezichten in de selectie van KVS. De uitdaging van de ervaren trainer/coach Kuipers is om snel een goed basisteam neer te zetten.

KVS, uitkomend in zowel op het veld als zaalcompetitie in de overgangsklasse, heeft als doel om aansluiting te houden in de top drie en zodoende de aansluiting te behouden om met een hoofdklasse waardig team promotie te bewerkstelligen.In de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Hoofdklasser Avanti Post Makelaardij bewees KVS dat het kan meekomen. De uitslag van 16-12 gaf aan dat het een wedstrijd was en KVS zich niet liet wegspelen door Avanti. Dat er nog veel werk aan de winkel is voor Kuipers is duidelijk, maar de potentie van de huidige selectie is aanwezig, om er een goed seizoen van te maken.Op 11 september start KVS Maritiem de competitie met een uitwedstrijd tegen Velocitas in Leiderdorp. Dus nog even tijd om in de komende oefenwedstrijden het team competitie klaar te maken.

Redactie en foto’s: Frank van Leeuwen (www.sportsnap.nl)