Huldiging Olympische medaillewinaars BMX en handboogschieten

Op zondagavond werden de medaillewinnaars, die net terug waren uit Tokio, tijdens het TeamNL Olympic Festival gehuldigd. Niek Kimmann (goud), Merel Smulders (Brons), Steve Wijler en Gabriela Schloesser (zilver) werden tijdens een live uitzending gehuldigd. Met Humberto Tan als gastheer en een stadion vol met fans werd er een mooi Nederlands feestje gevierd.

Caljouw
Ook de badmintonspelers van de Olympische zomerspelen werden niet vergeten. Ze werden letterlijk in het zonnetje gezet. Het badminton TeamNL: Mark Caljouw, Robin Tabeling (beiden van het Haagse DKC), Cheryl Seinen en Selena Piek kregen uit handen van Humberto Tan bloemen en felicitaties.

Hieronder een indruk van de huldiging. Alle foto’s zijn te zien op de regio foto-site www.sportsnap.nl