Die Haghe – ALO een goede testwedstrijd


Beide teams maakte er een leuke wedstrijd van, alwaar Die Haghe de bovenliggende partij was. Het publiek was dan ook de winnaar met het vertoonde spel van beide teams. Die Haghe, dit seizoen onder leiding van trainer-coach Tim Abbenhuis, is absoluut een team dat voor verrassingen kan zorgen, zowel op het veld als in de zaal competitie.

ALO liet zien dat de aanvallen beter verzorgt zijn en conditioneel stappen worden gemaakt. Mocht Die Haghe afstand nemen in de score, dan was ALO weer snel bij de les om deze weer in te lopen.

De einduitslag is in dergelijke wedstrijden een bijzaak en meer een meetpunt voor de coaches om het team tactische en conditioneel goed op de rails te hebben. Voor beide teams is het ook een extra puls om de komende trainingen te gebruiken om competitie-klaar te zijn op 11 september. 

Redactie: Sportshoots.nl – Frank van Leeuwen

Voor meerder foto’s: www.Sportsnap.nl