The Hague Royals geeft 50% ‘corona-korting’ op seizoenskaart

Fans van het eerste uur van The Hague Royals krijgen komend seizoen 50 procent korting op een nieuwe seizoenskaart. Op deze manier wil de club een goedmakertje geven voor het door corona getroffen eerste seizoen van de basketballers, waarin ze geen supporters mochten ontvangen in de Sportcampus.

The Hague Royals wordt de eerste thuisclub in dit indoorstadion in het Zuiderpark die uitkomt in een internationale profcompetitie.

Vanaf eind september begint de BNXT league (spreek uit: Be Next, -red.), een geheel nieuwe profcompetitie met de beste teams van Nederland en België. Vanaf het voorjaar van 2022 begint het competitiedeel waarin tegen de Zuiderburen wordt gebasketbald, tot die tijd is er eerst een Nederlandse competitie.

Veel Hagenezen kennen de Sportcampus nog niet, omdat er nog weinig evenementen plaatsvonden. ‘We hopen dat daar snel verandering in komt, want niet voor niets is deze prachtige arena door architecten uitgeroepen tot het mooist ontworpen en gebouwde nieuwe sportcentrum wereldwijd’, zegt voorzitter Mart Waterval.

Vorig seizoen is een halve competitie gespeeld, het debuut van The Hague Royals, een nieuwe profclub die is opgericht door basketballiefhebbers uit Den Haag. Wegens de lockdown konden de wedstrijden alleen via een livestream op internet werden bekeken. Dat gebeurde massaal: in de laatste maand keken al meer dan vijfduizend mensen. Dat is al meer dan de capaciteit van de topsporthal in het Zuiderpark (3500 toeschouwers).

Een seizoenkaart gaat 140 euro kosten, tot 15 augustus is er voor iedereen een vroegboekkorting van 25 procent en kost toegang tot alle thuiswedstrijden 105 euro. Losse kaartjes voor een wedstrijd kosten 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar en 12 euro voor volwassenen. Wie vorig seizoen al kaarthouder was, krijgt de seizoenskaart voor 70 euro.

Redactie: The Hague Royals Persbericht
Foto: Archief