Silicon Storks hervat competitie met acceptabel verlies tegen koploper

De honkballers van Silicon Storks hebben de competitie donderdagavond in Rotterdam hervat tegen koploper Curaçao  Neptunus. In het Familie Stadion in Rotterdam was de ploeg van coach Eugene Henson (foto) lang de gelijkwaardige van de Rotterdammers. Zoals bekend beschikken de Hagenaars niet over een lichtinstallatie en dus werd deze wedstrijd ook bij Neptunus afgewerkt.

In de eerste helft van de 1e inning kwamen er drie Rotterdammers over de thuisplaat maar de Kijkduinbewoners gaven ook thuis door twee man over de thuisplaat te krijgen.

Hierna gaven beide ploegen elkaar niets toe en pas in de 8e inning voegde de koploper nog twee punten aan de drie eerder gescoorde punten toe waarna de Hagenaars daar niets meer tegenover konden stellen. Na negen innings stond er een 2-5 eindstand op het scorebord.

Twan Naessens hield het als startend  pitcher voor de Schapenatjesduin bewoners zes innings vol. Bij de score van 2-3 werd hij afgelost door Darryl Jamoena die na een inning op zijn beurt weer werd afgelost door Yerson Rosalina.

Al met al een hoopvolle herstart van de competitie. Komende zaterdag is de ‘echte’ thuiswedstrijd in Kijkduin, aanvang 14.30 uur en het publiek kan weer zonder beperkingen aanwezig zijn.

Redactie: Rob Blankenstein

Foto Archief: Fred Reuling