Silicon Storks en Twins houden elkaar in evenwicht

De honkballers van Silicon Storks hebben donderdagavond in de ‘thuiswedstrijd’ tegen Twins er een spannende wedstrijd van gemaakt die uiteindelijk geen winnaar opleverde. In het Familie Stadion van Neptunus in Rotterdam trokken de Hagenaars na een 1-0 achterstand in de gelijkmakende vierde slagbeurt de stand weer gelijk (1 – 1). Na negen innings stond deze stand nog op het scorebord en werd er aan de tiende inning begonnen. Ook in de tweede extra inning kwam er geen wijziging in de stand: 1 – 1.

Voor de ploeg van coach Eugene Henson (foto) begon Kevin van Veen op de Haagse heuvel. In de zeven innings die hij op de heuvel stond, gooide hij 107 ballen waarvan er 63 als strike. Hierna kwam Yerson Rosalina tot 27 pitches, waarvan 12 ballen als slagbal genoteerd kon worden. Uiteindelijk maakte de linkshandige Angela Nelmerson voor de Kijkduinbewoners de partij vol met 19 pitches (14 strikes).

Komende zaterdag volgt de uitwedstrijd in Oosterhout en zondag is de derde ontmoeting op het Schapenatjesduin in Kijkduin.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto archief: Fred Reuling